Mobiili

”Lupaa hyvää” – tällainen on taittuva ihmepuhelin

Julkaistu:

Taittuvat puhelimet
The Vergen toimittaja kokeili pikaisesti ensimmäistä taittuvan näytön puhelinta.
Royolen FlexPai-puhelin pääsi The Vergen hyppysiin San Franciscon tilaisuudessa maanantaina. Esittely vahvisti pelot, mutta jätti silti hyvän jälkimaun.

Laitteen perusvetonaula on 7,8 tuuman näytön taittuminen kahtia, jolloin tabletista tulee puhelin. The Vergen mukaan taittuminen toimii, kuten oli luvattu, joskin laitteesta tulee tällöin möhkälemäinen.

– Myönnettäköön, sen laatu ei tunnu olevan lähelläkään nykyisiä lippulaivamalleja, mutta se on silti ensimmäinen todellinen taittuva laite, jonka olen nähnyt henkilökohtaisesti, The Vergen Nick Statt kirjoittaa.

Kiinassa myyntiin tuleva FlexPai on toimittajan mielestä selvästi ensimmäisen sukupolven tuote. Laitteessa ajetaan Androidista muokattua Water OS -ohjelmistoa, joka vaikutti "erittäin tahmealta". Sovellukset avautuivat vahingossa, ja näytön orientaatio vaihtui satunnaisesti. Silti laite "lupaa hyvää" taittuvien laitteiden trendille, joka alkanee toden teolla ensi vuonna.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Samsung ja Huawei kisasivat kunniasta julkaista ensimmäinen taittuvan näytön älypuhelin, mutta pienen Royolen kehittämä FlexPai yllätti molemmat housut kintuissa viime viikolla.
Samsungin taittuvasta puhelimesta saataneen tietoja jo tällä viikolla. Yhtiön on kaikesta päätellen määrä esitellä sellaista laitetta keskiviikkona alkavilla kehittäjäpäivillään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt