Mobiili

Korkean tason vahvistus Samsungilta: Huhuttu uutuuslaite tulossa – yhdellä ehdolla

Julkaistu:

Älypuhelimet
Samsungin puhelinyksikön toimitusjohtaja DJ Koh asettaa taipuisan puhelimen julkaisulle tiukat vaatimukset.
Samsungin puhelinyksikön toimitusjohtaja DJ Koh kertoi perjantaina lisää yksityiskohtia yhtiön kehitteillä olevasta taipuvasta puhelinmallista Samsung Galaxy A9 -puhelimen julkistustilaisuudessa Kuala Lumpurissa Malesiassa.

Kohin mukaan taipuisaa laitetta voi käyttää sekä puhelimena että tabletina, kertoo Sammobile-verkkosivusto.

– Kun me toimitamme taipuisan puhelimen, sen täytyy olla asiakkaallemme mielekäs, Koh sanoi sivuston mukaan.

Kysymys ei siis saa olla vain erikoisuudesta erikoisuuden vuoksi. Kohin mukaan yhtiö ei julkaise laitetta, ellei se täytä hänen laatuvaatimuksiaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Huhujen mukaan laitteessa on 4,3 tuuman ulkoinen näyttö sekä sen sisälle piiloon taittuva 7,3-tuumainen oled-näyttö. Koh ei vahvistanut näyttöhuhuja, mutta kertoi, että laite aiotaan julkaista maailmanlaajuisesti, vaikka se saattaa alkuun jäädäkin vain pienen piirin käyttöön.

Ensimmäisen kerran Koh vahvisti laitteesta liikkeellä olevat huhut syyskuun alussa antamassaan haastattelussa.
Tuolloin Koh lupasi, että käänteentekevä laite julkaistaisiin jo tämän vuoden aikana. Tämän jälkeen hankkeesta on liikkunut vain huhuja, että sitä olisi lykätty jonnekin ensi vuoden alkupuolelle. Koh ei tällä kertaa maininnut mitään laitteen mahdollisesta julkaisuajasta.

Yhtiö järjestää ensi kuun alussa SDC 2018 -kehittäjätapahtumansa. Syyskuussa odotettiin Samsungin julkaisevan silloin uutuuslaitteensa. Vaikka yhtiö ei julkaisisikaan taipuisaa puhelinta, siitä saadaan ehkä lisätietoja.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt
    Tuoreimmat