Mobiili

Fortnite-pitkäkyntiset kieroilevat Samsungin huippupuhelimilla – vahinko voi paljastua viiveellä

Julkaistu:

Fortnite
Fortniten arvokas skini on puhelinkaupoissa vierailevien varkaiden mieleen.
Samsung taistelee erikoista ongelmaa vastaan kaupoissaan, muun muassa Android Authority kertoo. Ongelma liittyy huippusuosittuun Fortnite-videopeliin ja sen yhteen niin sanottuun skiniin, eli pelihahmon ulkonäköä muuttavaan lisäosaan.

Galaxy Skin on saatavilla viikko sitten julkaistuihin Samsungin Galaxy Note 9- ja Galaxy Tab S4 -laitteiden ostajille, ja sen voi aktivoida vain kerran. Nyt puhelinkaupoissa on vieraillut pitkäkyntisiä, jotka ovat asentaneet Fortniten demopuhelimiin ja kirjautuneet demolaitteilla Epic-tunnuksilleen ja pystyneet pelaamaan sitä sen verran, että ovat saaneet skinin itselleen. Jos demokappale myöhemmin myydään, sen ostava oikea asiakas ei enää voi skiniä saada.

Samsung yrittää hillitä varkauksia kiinnittämällä kauppoihinsa varoituslappusia ja estämällä Fortniten asentamisen demolaitteisiin ympäri maailman. Mutta toimenpiteet eivät yllä niihin lukuisiin kolmansien osapuolien kauppoihin, jotka eivät ole Samsungin hallinnassa.

Fortnite on ollut Samsungin uutuuslaitteiden myyntivaltti. Pelin Android-versio oli aluksi saatavilla vain valittuihin Samsungin puhelimiin. Sittemmin sen saatavuus on parantunut huomattavasti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lue lisää: Fortnite vihdoin Androidiin – onko puhelimesi tällä listalla?

Pelin levitystapa virallisen Google Play -kaupan ulkopuolella on herättänyt vastustusta muun muassa, koska se totuttaa käyttäjiä vaarallisiin lataustapoihin. Nyrkkisääntönä sovelluksia ei tulisi koskaan asentaa virallisten lähteiden ulkopuolelta.

Alla olevalla videolla näytetään, mistä Fortnitessä on kyse.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt