Mobiili

Uuden iPhonen julkaisupäivä selvisi – tätä on luvassa

Julkaistu:

Apple
Uudet iPhonet esitellään mitä ilmeisimmin alle kahden viikon päästä.
Apple on jakanut kutsut lehdistölle joka vuosi erittäin odotettuun syksyn julkistustilaisuuteensa. Muun muassa Cnet kertoo, että tilaisuus pidetään Kaliforniassa keskiviikkona 12. syyskuuta alkaen kello 20 Suomen-aikaa.

Tyypilliseen tapaansa Apple ei kutsussaan paljastanut tilaisuuden sisältöä. Mutta merkit viittaavat mahdollisesti kolmeen uuteen iPhone-älypuhelimeen. Niistä kaksi saattaa kantaa nimeä iPhone XS ja olla kooltaan 5,8 ja 6,5 tuumaa. Odotuksissa on myös, että yksi iPhoneista olisi merkittävästi kahta muuta halvempi.

Tilaisuudessa saatetaan myös nähdä neljännen sukupolven Apple Watch -älykello sekä uusia iPad Pro -tabletteja.

Tapahtumapaikkana on Applen tontille Cupertinossa rakennettu uusi Steve Jobs Theater, joka on nimetty Applen edesmenneen perustajan ja toimitusjohtajan mukaan. Tapahtumaa saattaa siten varjostaa uusi paljastuskirja, jossa Jobsin tytär kertoo isänsä olleen häntä kohtaan erittäin julma useaan otteeseen.

Lue lisää: Lue lisää: Steve Jobs oli rakastavan isän vastakohta: Näin kylmästi hän kohteli tytärtään – laukoi tylyn kommentin vielä sairasvuoteeltaan

Lue lisää: Steve Jobsin hylkäämä tytär yritti kaikin keinoin saada rakkautta isältään – paljasti salaisuuden vuosikymmenten jälkeen: ”Hän tunnusti”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt