Mobiili

Kohupuhelimen hinta Euroopassa selvisi – kuinka käy suomalaisten?

Julkaistu:

Älypuhelimet
Muualla Euroopassa paljastetut hinnat antavat suuntaa Poco F1 -puhelimen hinnoista myös Suomessa.
Xiaomin suurta kiinnostusta herättänyt Pocophone F1 -älypuhelin sai eurohinnat. Xiaomi kertoi Twitter-viestissään, että hinnat alkavat 329 eurosta, mikä käytännössä tarkoittaa 6 gigatavun muistilla ja 64 gigatavun tallennustilalla varustettua perusversiota. 6 gigatavun muistilla ja 128 gigatavun tallennustilalla varustettu malli maksaa 369 euroa.
Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hinnoissa on maakohtaisia eroja Euroopan sisälläkin. Esimerkiksi Ranskan-sivuillaan Xiaomi ilmoittaa Poco F1:n hintojen alkavan 359 eurosta, kun taas Italian- ja Espanjan-sivuilla hinnat alkavat 329 eurosta.

Xiaomi ei ole tehnyt puhelimelle suomalaista verkkosivua, mutta teleoperaattori DNA on vahvistanut tuovansa puhelimen myyntiin. Hinnasta DNA ei osannut maanantaina sanoa paljoa.

– Uskomus on, että sama hinta-laatusuhde toteutuu täälläkin, mutta kuinka voimakkaasti, sitä ei osata sanoa vielä, DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko asetteli IS Digitodaylle Intian-hintoihin viitaten.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lue lisää: Uskomaton hinta-laatusuhde – tästä puhelimesta puhuvat nyt kaikki: ”Tuomme myyntiin Suomessa”

Intiassa puhelinta on myyty halvimmillaan noin 260 eurolla, joten jopa 100 euron pomppaus on merkittävä ero alkuperäiseen hintaan verrattuna. Se myös tekee Poco F1:stä vahvasti keskisarjan puhelimen ja vaikuttaa potentiaaliseen ostajakuntaan.

Tarkka hinta Suomessa jää vielä nähtäväksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt