Mobiili

Instagram on tekemässä hämäävää muutosta – varo virhettä

Julkaistu:

Instagram
Muiden käyttäjien seuraamisen lopettaminen voi olla pian liian helppoa Instagramissa, Mashable kertoo.
Facebookin hyvin suosittu kuvaviestipalvelu Instagram on ainakin joillakin käyttäjillä saanut muutoksen, josta voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Asiasta kirjoittaa Mashable, jonka toimittaja huomasi Instagramin toimivan nyt eri tavalla, kun sovelluksessa lopettaa toisen käyttäjän seuraamisen.

Aikaisemmin Instagram on kysynyt varmistusta ennen seuraamisen lopettamista. Nyt mitään varmistusta ei kysytä, joten seuraamisen saattaa lopettaa epähuomiossa tahattomalla vahinkopainalluksella. Tosin samalla muutos mahdollistaa seuraamisten tahallisenkin lopettamisen perustelemisen "vahinkona".

Päivitys ei ilmeisesti ole saatavilla vielä Suomessa. IS Digitoday päivitti Instagramin iPhonessa viimeisimpään saatavilla olevaan versioon, ja sovellus jatkoi varmistusten kysymistä seuraamista lopetettaessa.

Ei ollut heti selvää, onko muutos jo saatavilla tai koska se on tulossa Android-puhelimiin. On myös mahdollista, että Instagram peruu muutoksen, kuten se teki hiljattain ruutukaappauksista kertovan toiminnon kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lue lisää: Instagram perui muutoksen – stalkkaaminen voi jatkua

Mashablen mukaan varmistus seuraamisen lopettamisesta kysytään edelleen Instagramia tietokoneella käytettäessä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt