Mobiili

Microsoft yllättää: Tätä sovellusta harva odotti Androidiin ja iPhonelle

Julkaistu:

Microsoft
Microsoft työstää Elokuvat ja TV -sovellusta Android- ja iOS-laitteisiin, Windows Central sai tietää.
Microsoft on tekemässä Android- ja iOS-laitteissa toimivan version Elokuvat ja TV -sovelluksestaan, joka nykyisin on tuttu lähinnä Windows 10:stä ja Xboxista. Näin kuuli Windows Central asiasta tietäviltä lähteiltä.

Tarkoituksena on tiettävästi saada lisää käyttäjiä Microsoft Kauppa -palvelulle, joka muun muassa tarjoaa elokuvia ja tv-ohjelmia.

Lisäksi Microsoftin uskotaan pyrkivän mukaan Movies Anywhere -palveluun, joka mahdollistaa esimerkiksi iTunesista ostetun elokuvan katsomisen Google Playssa. Lähteiden mukaan sen enempää sovelluksia kuin Microsoftin liittymistä yhteispalveluun ei kannata odottaa aivan lähiaioina.

Moni on pitänyt yllättävänä sitä, että Microsoft pyrkii laajentamaan elokuva- ja tv-tarjontaa. Viime vuoden lopussa yhtiö lopetti jo viidennen musiikkipalvelunsa ja siirsi käyttäjänsä suosiolla Spotifylle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lue lisää: Floppi toisen perään: Microsoft tappoi jo viidennen musiikkipalvelun

Microsoft on panostanut kilpailijoidensa mobiilialustojen tukemiseen sen jälkeen, kun sen oma Windows Phone -alusta kärsi kirvelevän tappion. Yhtiö on tuonut Androidiin ja iOS:ään esimerkiksi Office-toimisto-ohjelmistojaan.

Androidissa Microsoft tarjoaa myös muun muassa Launcher-käynnistyssovellustaan, josta voit lukea enemmän taannoisesta testistämme.

Lue lisää: Yksi sovellus riittää – näin panet Android-puhelimen kokonaan uusiksi

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt