Mobiili

Snapchatiin iso uudistus – ole tarkkana ”hups”-napin kanssa

Julkaistu:

Snapchat
Snapchat saa toiminnon jo lähetettyjen viestien perumiseksi.
Facebook on toistuvasti kopioinut Snapchatin toimintoja Instagramiin ja WhatsAppiin. Mutta tällä kertaa Snapchat näyttää olevan se, joka kopioi. Palvelu esitteli toiminnon, joka on jo nähty kummassakin kilpailijassa.

Snapchat mahdollistaa jatkossa jo lähetetyn viestin poistamisen. Clear Chats -nimisestä toiminnosta uutisoivat muun muassa MacRumors ja Engadget. Toiminnon pitäisi tulla lähiviikkoina kaikille käyttäjille ympäri maailman.

Clear Chats antaa poistaa lähetetyn viestin henkilökohtaisissa ja ryhmächateissa nolojen tilanteiden estämiseksi tai vaikka vain kirjoitusvirheen korjaamiseksi. Kun viestiä painaa pitkään, esiin tulee vaihtoehto viestin poistamiseksi. Poistosta tulee ilmoitus vastaanottajille.

Lue lisää: Ole tarkkana: Näin toimii WhatsApp-viestin poistaminen

MacRumorsin mukaan toiminto ei ole käytettävissä yksittäisten, suorien viestien tapauksessa. Eli jos sovelluksen kameralla ottaa kuvan ja lähettää sen jollekulle, sitä ei voi poistaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Toimintoon puree myös vanha varoitus: Älä luota sokeasti siihen, että poistamasi viesti on pysyvästi kateissa. On mahdollista, että joku ehti ottaa viestistä esimerkiksi ruutukaappauksen. Snapchat antaa ilmoituksen ruutukaappauksista, mutta ei mahda mitään sille, jos joku ottaa puhelimen ruudulla olevasta viestistä kuvan vaikka toisen puhelimen kameralla.

Snapchat palveluna perustuu tuhoutuviin viesteihin. Tähän asti tuhoutuminen on ollut kuitenkin automaattista esimerkiksi sen jälkeen, kun kaikki vastaanottajat ovat nähneet viestin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt