Fortnite Battle Royale on tulossa Androidille kesällä - Mobiili - Ilta-Sanomat

Vihdoinkin lisätietoa: Fortniten Android-versio tulee kesällä

Ilmainen battle royale -peli Fortnite on saamassa Android-version kesällä, mutta aikataulu voi vielä muuttua.

Fortniten iOS-vrsio on jo ilmestynyt. Android-version pitäisi tulla kesällä.­

21.5.2018 12:58

Jopa PUBG:n suosiossa haastanut selviytymismoninpeli Fortnite Battle Royale tulee Androidille kesällä, kehittäjä Epic Games kertoi blogissaan. Asiasta uutisoi muun muassa Forbes-lehti.

– Tähtäämme julkaisua kesälle. Tiedämme, että moni teistä on innoissaan tästä julkaisusta, ja lupaamme, että saatte lisää tietoa heti kun meillä on sitä antaa, Epic kirjoittaa.

Kesää tarkempaa aikataulua ei sanottu, eikä kyseessä ole varsinainen lupaus edes kesäisestä julkaisusta.

Pelissä yksilöt tai joukkueet kuskataan kentälle, jossa kerätään varusteita ja taistellaan aina vain kutistuvalla kartalla siihen pisteeseen asti, kunnes jäljellä on vain yksi pelaaja tai joukkue. Kyseessä on videopelien viimeisin villitys, joka näkyy niin kouluissa, kaduilla kuin urheilutuuletuksissa.

Julkaisija Epic Gamesille lienee tärkeää saada Fotniten Android-versio pian ulos senkin takia, että se pääsee hyödyntämään battle royale -buumin maksimaalisesti.

Fortnite Battle Royale on ollut jo saatavilla iOS:lle. Alun perin peli julkaistiin pc:lle, Macille, PS4:lle ja Xbox Onelle. Blogissaan Epic kertoo iOS-version kaatuilun olevan yksi heidän suurimpia huoliaan. Vaikka näitä ongelmia korjataan, on epäselvää, voiko pelin epävakaus vaikuttaa Android-version aikatauluun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?