Mobiili

Suomalaisten suosikkipuhelimesta uusi versio – tämä on uutta

Julkaistu:

Älypuhelimet
Uusi OnePlus 6 kilpailee niin sanotussa edullisten lippulaivojen sarjassa.
Suomessa suosittu kiinalainen älypuhelinvalmistaja on julkistanut uuden OnePlus 6 -älypuhelimensa.

Laite on edeltäjäänsä verrattuna kohtalaisen kookas, sillä sen näyttö on kooltaan 6,3 tuumaa. Näytössä on kameralovi monen muun viime aikoina julkaistu laitteen tavoin.

Valmistaja pyrkii pitämään markkinoilla vai yhden mallin kerrallaan, joskin eri versioina. OnePlus-mallien hinnat ovat nousseet tasaisesti vuodesta 2014, jolloin ensimmäinen laitesukupolvi tuli myyntiin 300 euron hinnalla.

Nyt julkaistu puhelin tulee myyntiin kolmena eri versiona ja maksaa edullisimmillaan 520 euroa. Perusmallissa on keskusmuistia 6 gigatavua ja tallennustilaa 64 Gt. Kaikissa malleissa on Qualcommin uusi Snapdragon 845 -suoritin ja uutta edellismalleihin verrattuna on myös kameran optinen kuvanvakaus.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Valmistaja lupaa laitteelle roiskeenkestävyyttä, mutta sillä ei ole virallista IP-luokitusta.

Lisäksi ohjelmistopuolella on nähty joitakin uudistuksia, kuten käyttöjärjestelmän uusi versio sekä uusittu pelitila.

Android-maailmassa tärkeitä kysymyksiä tällä hetkellä on käyttöjärjestelmän jatkuvat tietoturvapäivitykset. OnePlusin maajohtaja Tuomas Lampén kertoi Ilta-Sanomat Digitodaylle, että yhtiö ei anna varsinaisia lupauksia päivitystahdista tai sen kestosta tulevaisuuteen.

OnePlus 6 kilpailee suunnilleen samassa hintaluokassa esimerkiksi Huawein eilen keskiviikkona julkistaman Honor 10 -puhelimen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt