Sony Xperia XZ2 Premium -älypuhelimen kamera kuvaa lähes pimeässä - Mobiili - Ilta-Sanomat

Sonylta mielenkiintoinen puhelin: Kuvaa lähes pimeässä

Sony julkisti uuden huippumallin, jossa yhtiö esittelee jälleen älypuhelimissa uusia teknisiä saavutuksia.

Sony julkaisi Sony Xperia XZ2 Premium -puhelimen hyvin pian XZ2-mallin jälkeen.­

17.4.2018 8:13

Juuri kun Sonyn helmikuussa julkistamat Xperia XZ2 -puhelimet ehdittiin vasta testata, niin yhtiö julkisti uuden Premium-puhelimen mallistoonsa. Sony Xperia XZ2 Premiumin erikoisuuksia ovat ensimmäistä kertaa Sonyn puhelimesta löytyvät kaksi takakameraa. Toinen takakameroista on 19 megapikselin värikamera, kun taas toinen on 12 megapikselin mustavalkokamera. Etukamerassa on 13 megapikseliä.

Täysin uutta älypuhelimissa on takakameroiden korkea valoherkkyys: Sonyn mukaan XZ2 Premium voi saavuttaa videokuvauksessa ISO12800-arvon ja valokuvauksessa 51200-arvon. Sonyn mukaan kamera näkee hämärässä ihmissilmää paremmin.

Puhelimessa on Sonyn aiemmista Premium-malleista tuttu 4K-näyttö, joka uudessa puhelimessa on 5,8-tuumainen. Puhelimessa on langattomasti ladattava 3540 mAh -akku, 64 gigatavua sisäistä muistia, Snapdragon 845 -prosessori sekä 6 gigatavun ram-muisti. Painoa on 236 grammaa.

Puhelin tulee todennäköisesti ainakin Yhdysvalloissa myyntiin alkukesästä. Sony ei ole julkistanut puhelimen hintaa, mutta sen arvellaan olevan noin 1000 dollarin luokkaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?