Mobiili

WhatsApp-viestien deletointiin tuli iso muutos

Julkaistu:

Whatsapp
Nyt viestien poistamiseen on armonaikaa yli tunti. Mutta samalla todennäköisyys kasvaa sille, että viesti on jo ehditty lukea.
Yllä olevalla videolla näytetään, miten jo lähetetyt WhatsApp-viestit voi poistaa.

WhatsAppiin on tullut muutos, joka vaikuttaa sovelluksen ”katumustoimintoon”, eli mahdollisuuteen poistaa jo lähetettyjä viestejä. Asiasta kertoo pikaviestintää seuraava WABetaInfo.
Aiemmin WhatsApp-viesti oli poistettavissa vastaanottajilta 8 minuutin ajan. Nyt aika on nostettu runsaaseen tuntiin, tarkkaan ottaen 1 tuntiin, 8 minuuttiin ja 16 sekuntiin.

Pikaviestimen tuoreessa iOS-versiossa muutos on jo astunut voimaan. Muutos tulee myös Androidiin, sillä WABetaInfo kertoi helmikuun lopussa uuden aikarajan tulleen voimaan sovelluksen Android-testiversiossa.

Viestin poistaminen toimii kuten ennenkin, eli se korvautuu merkinnällä poistetusta viestistä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Viestejä poistettaessa kannattaa olla tarkkana, että poistaa viestin kaikilta, eikä vain itseltään. Vanhojen viestien kohdalla käytössä on vain ”poista itseltäni” -toiminto, joka ei poista viestiä vastaanottajalta.

Jos poistat nolon viestin, kannattanee ensin vilkaista, onko vastaanottaja tai vastaanottajat ehtineet lukea sen. Jos näin on, vastaanottaja on saattanut ottaa talteen sen kuvakaappauksena. Jos poistat viestin pitkän odottelun jälkeen, on se mitä suurimmalla todennäköisyydellä jo luettu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt