Mobiili

Samsung voi vilauttaa uutta huippupuhelintaan tammikuun alussa

Julkaistu:

Älypuhelimet
Samsung saattaa esitellä uuttaa puhelintaan jo tammikuussa.
Samsung saattaa esitellä seuraavat Galaxy S9- ja S9+ -huippupuhelimensa tammikuun alussa CES-kulutuselektroniikkamessuilla Las Vegasissa, kertoo puhelinalan vuodoistaan tunnettu Evan Blass VentureBeat-verkkolehdessä. Puhelinten varsinainen virallinen julkistus olisi kuitenkin vasta maaliskuussa, kuten Galaxy S8 -malleilla vuotta aiemmin.

VentureBeatin mukaan S9-puhelimissa on melko vähän uudistuksia edellisiin malleihin verrattuna. Myös tulevissa malleissa on 5,8- ja 6,2-tuuman reunoilta kaareutuvat näytöt. Molemmissa puhelimissa on 64 gigatavua sisäistä muistia sekä muistikorttipaikka.

Tällä kertaa Samsungin sisarmallit eroavat Blassin mukaan toisistaan aiempaa enemmän. Galaxy S9+ -puhelimessa on 6 gigatavun ram-muisti, kun S9-mallissa tyydytään 4 gigatavuun. Plussamallissa on myös toinen takakamera, samaan tapaan kuin Samsung Galaxy Note 8 -puhelimessa.

Sormenjälkitunnistin on Blassin tietolähteiden mukaan puhelimien alaosassa, eikä ylhäällä takana, kuten tämän vuoden Galaxy S8- ja Note 8 -malleissa. Blassin mukaan puhelimissa on myös AKG:n stereokaiuttimet.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt