Uhkaako Applea kriisi? Uusia iPhoneja haljennut itsekseen ympäri maailman

Julkaistu:

iPhone
Apple tutkii tapauksia, joissa iPhone 8 Plus -puhelimet ovat haljenneet itsekseen jopa jo myyntipakkauksissa.
Viime viikolla Taiwanissa ja Japanissa haljenneet iPhone 8 Plus -puhelimet eivät ole jääneet ainoiksi. Vastaavia tapauksia on nyt löytynyt myös Kiinassa, Kanadassa, Kreikassa ja Hongkongissa, kertoo BBC.

Esimerkiksi Kiinassa iPhone 8 Plus oli haljennut jo pakkauksessa. Paketissa tai puhelimessa ei ollut jälkiä räjähdyksestä tai palamisesta. Haljenneesta iPhonesta on kertonut uutistoimisto Reutersin lisäksi muun muassa Kiinan valtion tukema ThePaper.cn -verkkosivusto.

Apple on ilmoittanut tutkivansa tapauksia.

Viime viikolla haljenneita iPhone 8 Plus -puhelimia löytyi Taiwanissa ja Japanissa. Taiwanissa puhelimen etukuori poksahti irti kesken latauksen, ja Japanissa puhelin löytyi haljenneena jo myyntipakkauksesta samaan tapaan kuin Kiinassa.

Tapaukset muistuttavat viime syksyisiä Samsungin Galaxy Note 7 -puhelimien räjähdyksiä. Samsung syytti räjähdyksistä akkuvalmistajaa ja veti puhelimensa takaisin korjattavaksi. Useita puhelimia syttyi tuleen senkin jälkeen, kun niihin oli vaihdettu toisen valmistajan akut, ja Samsung veti puhelimensa lopullisesti pois myynnistä ja asiakkailtaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt