Mobiili

”Tutkimme korjausta” – Julkaisiko Apple tuotteensa keskeneräisenä?

Julkaistu:

Apple Watch
Apple Watch Series 3 ei osaakaan tehdä puheluja itsenäisesti kaikissa tilanteissa, The Vergen arvostelija huomasi.
Applen kolmannen sukupolven älykello Apple Watch Series 3 on tulossa kauppoihin perjantaina – ja aivan viime metreillä siitä paljastui kovin nolo virhe.

The Vergen arvostelija totesi kelloa testatessaan, ettei sen ehdottomasti tärkein uudistus – puhelujen tekeminen itsenäisesti ilman iPhonea – toimi luotettavasti. Arvostelija kohtasi huomattavia yhteysongelmia kellon yrittäessä kytkeytyä tuntemattomiin wifi-verkkoihin matkapuhelinverkkojen sijaan.

Ongelma jatkui toisen testikappaleen kanssa, ja lopulta Apple vahvisti ongelman olevan tosiasia.

– Olemme havainneet, että Apple Watch Series 3:n liittyessä varmistamattomiin wifi-verkkoihin ilman yhteyttä se voi ajoittain estää kelloa käyttämästä matkapuhelinverkkoa. Tutkimme korjausta julkaistavaksi myöhemmässä ohjelmistossa, Applen edustaja kertoi The Vergelle antamatta aikataulua.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Suomalaisittain asia ei ole ongelma, koska kellon puhelinverkkoversio ei ainakaan toistaiseksi tule lainkaan saataville täällä. Mutta kyseessä on silti tukala paikka Applelle, joka on tottunut nauttimaan ainakin yhdysvaltalaisen median suitsutuksesta kerta toisensa jälkeen.

Apple on totuttu myös näkemään yhtiönä, joka ei toimita keskeneräisiä tuotteita asiakkaidensa käsiin.

Ars Technica tosin huomauttaa, että joissakin kelloa koskevissa arvosteluissa yhteysongelmia ei mainittu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt