Mobiili

Nokia 3310 meni jo alennukseen Britanniassa: Suomessa ”meillä ei ole suunnitelmia...”

Julkaistu:

Nokia 3310
Nokia 3310 -peruspuhelimen saa nyt entistäkin halvemmalla Britanniassa, TrustedReviews kertoo.
HMD Globalin suunnittelema uusi Nokia 3310 -peruspuhelin keräsi paljon julkisuutta jo ennen myyntiin tulemistaan kesän kynnyksellä. Nyt brittiläinen Argos-kauppaketju pudotti hinnan 50 punnasta halvimmillaan 38,99 puntaan eli noin 56 eurosta noin 44 euroon, TrustedReviews kirjoittaa.

Ei ole selvää, kauanko tarjous kestää, mutta ilmeisesti kyseessä on vain Argosin oma tempaus. HMD Globalin Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpela ei tiedä, että heillä olisi käynnissä mitään alekampanjaa.

– Meillä ei ole suunnitelmia alennusmyynnistä Suomen tai muiden Pohjoismaiden osalta. Teemme vielä kovasti töitä sen eteen, että saamme puhelimen ensin jokaiseen paikkaan ja kysynnän tyydytettyä, Korpela sanoo IS Digitodaylle.

Uutisen kirjoitushetkellä puhelinta myytiin Suomessa vanhaan noin 60 euron hintaan esimerkiksi Verkkokauppa.comissa, Gigantissa ja Teliassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

On myös erikoista, että jo valmiiksi edullinen peruspuhelin joutuu/pääsee alennukseen näin nopeasti. Onko 3310 sittenkin floppi ainakin Argosilla, jonka pitää kenties tyhjentää varastojaan alehintaan? Ei välttämättä, eikä puhelin ole ostajalle niin halpa kuin miltä vaikuttaa.

Kyseinen puhelin toimii Vodafonen verkossa. Melkein samaan hintaan tarjotaan 3310:aa EE:n ja Virginin verkkoihin. Kaikissa tapauksissa hintaan lisätään pakollinen 10 punnan maksu puheajan hankkimiseksi.

Korpelan mukaan flopista ei ole globaalisti mitään todisteita. Päinvastoin 3310 viedään edelleen käsistä sitä mukaa, kun uusia eriä pääsee kauppoihin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt