Googlelta tulossa päivitys Maps-sovellukseen Androidissa, estää parkkisakot - Mobiili - Ilta-Sanomat

Google Mapsiin näppärä uudistus: Saattaa estää parkkisakot

Google on julkaisemassa päivitystä Maps-karttasovellukseensa Androidissa. Android Police kaivoi esiin rahanarvoisen uudistuksen.

Google Maps -sovellus Android-puhelimessa.­

21.3.2017 20:50

Internet-yhtiö Googlen Maps-karttasovelluksesta bongattiin uusi versio Android-käyttöjärjestelmässä. Toistaiseksi testikäytössä oleva versio 9.49 tuo mukanaan apuja muun muassa meille hajamielisille pysäköijille.

Android Policen mukaan päivitetty karttasovellus mahdollistaa pysäköintipaikan tallentamisen, jotta autonsa löytää helpommin vaikkapa suurelta kauppakeskuksen parkkipaikalta. Mukaan voi kirjoittaa myös esimerkiksi parkkitalon kerroksen, ja auton sijainnin voi jakaa muille, jos on tarvetta.

Lisäksi Mapsiin on tulossa kenttä, johon voi asettaa aikarajan. Kello laskee aikaa siihen, koska parkkiaika loppuu. Kello ja paikan muistaminen pyrkivät yhdessä varmistamaan, ettei pysäköintisakko pääse yllättämään.

Android Policen mukaan karttaohjelmiston muihin uudistuksiin kuuluu muun muassa sääennuste navigoinnin määränpäässä. Verkkosivusto uskoo päivityksen tulevan laajasti saataville joidenkin päivien kuluessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?