Yksi virtasyöppö sovellus imee Android-puhelimen akkua – ei vaan korjata

Julkaistu:

Facebook
Loppuuko kännykästäsi akku yllättävän nopeasti? Oletko asentanut siihen Facebook-sovelluksen? Siinä saattaa olla ongelman ydin, Tech World Zone kertoo.
Facebookin Android-sovellusta pitkään vaivannut ongelma on yhä olemassa, todistaa Tech World Zone omissa kokeiluissaan.

Uutispalvelu muisti alkuvuoden testit, joissa Facebookin Android-sovelluksen todettiin paitsi hidastavan puhelinta, myös kuluttavan selvästi sen akkua. Tech World Zonen toimittaja pystyi toistamaan tuloksen, jonka mukaan ilman Facebook- ja Messenger-sovellusta hänen Huawei Nexus 6P -puhelimessaan oli toistuvasti 20 prosenttia enemmän akkua käytettävissä.

Tilanne on Facebookille nolo, sillä yhtiön tuotejohtaja Chris Cox jopa pakotti työntekijät vaihtamaan iPhonensa Androidiin Facebookin Android-version ongelmien korjaamiseksi. Nähtävästi tämä ei ole ainakaan vielä auttanut.

Yhteisöpalvelu lupasi Tech World Zonelle puuttua Android-sovelluksen nopeusongelmiin, mutta akkukestosta ei sanottu mitään.

Facebookia ei ole pakko käyttää puhelimellakaan sovelluksen kautta. Siihen pääsee myös käsiksi sen mobiilien verkkosivujen kautta osoitteessa m.facebook.com. Täältä käsin voi lähettää pikaviestejä asentamatta Messenger-sovellusta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt