Mobiili

Uusi huhu Koreasta: Nähdäänkö Samsungin Note-puhelimia enää koskaan?

Julkaistu:

Note 7 -räjähdykset
Samsung saattaa keskittyä vain yhteen lippulaivamalliin vuosittain, kertoo korealainen uutistoimisto Newsis.
Samsungin lähitulevaisuus on hämärän peitossa lukuisten Note 7 -puhelinten räjähtämisen jälkeen. Korea Herald lainaa kuitenkin Newsisiä, jonka mukaan Samsung saattaa tehdä radikaalin muutoksen tuotejulkistuksiinsa.

Uutistoimiston mukaan on mahdollista, että Samsung tyytyy jatkossa julkaisemaan vain yhden lippulaivamallin vuodessa, kun se tähän asti on julkaissut sekä uuden S- että Note-mallin saman vuoden aikana.

Ei ole selvää, mihin lähteisiin Newsisin tiedot perustuvat, tai tarkoittaako yhteen malliin keskittyminen Note-malliston lopullista kuolemaa.

Newsisin mukaan Samsung harkitsee muutosta voidakseen varmistaa tuotteidensa laadun. Kahden mallin julkaisu vuodessa on oletetusti johtanut kiireeseen ja laadun heikkenemiseen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tällä hetkellä kaikki on auki sen suhteen, mitä Samsung tekee selvitäkseen äskettäisestä Note 7 -fiaskosta, mutta yhtiö varmasti tekee muutoksia nykyiseen markkinointistrategiaansa ja tuotemallistoonsa, erään Samsungin kumppaniyrityksen edustaja sanoi Korea Heraldin mukaan.

Laadunvarmistuksen ymmärtää syynä Notejen mahdolliseen kuolemaan. Mutta mitä tulee kuluttajien luottamukseen, voi vahinkoa olla vaikeampi rajata Notejen lopetuksella. Moni Samsungin puhelimen omistaja ei välttämättä edes tiedä, mikä puhelinmalli heillä on paitsi, että se on Galaxy. Notejen käryäminen voi siis varjostaa laajemminkin Samsungin mallistoa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt