Mobiili

Varma huhu: Apple julkistaa myös älykellon 9. syyskuuta

Julkaistu: , Päivitetty:

Apple-kiima nousi uuteen huippuunsa keskiviikkona, kun Recoden toimittaja kertoi varmana tietona, että Apple julkaisee puettavan laitteen yhdessä kahden uuden iPhonen kanssa syyskuun 9. päivän mediatilaisuudessa.


Julkistuspäivää kohti kasvava huomio ja mediaspekulaatio on Applelle tyypillinen markkinointimenetelmä, jossa edesmennyt Steve Jobs oli erityisen taitava. Syyskuun 9. päivän mediatilaisuuden odotuksen kiihkeys ja huomio näyttää nousevan jobsmaisiin mittoihin.

Recoden John Paczkowski kirjoitti varmana tietona, lähdettä mainitsematta, että Apple julkaisee puettavan laitteen syyskuun tilaisuudessa. Hän ei nimittänyt sitä kelloksi tai iWatchiksi, mutta sanoi sen käyttävän Applen aikaisemmin julkaisemaa HealthKit-alustaa, joka yhdistää useita terveyteen ja kuntoiluun liittyviä sovelluksia.

Puettava laite, joka useissa julkaisuissa kääntyi suoraan älykelloksi, tukee myös Applen HomeKit-alustaa, jonka sovelluksilla hallitaan kodin laitteita.

Recodea lainasivat ja sen tietojen päälle rakensivat spekulaatioita muun muassa Firstpost, Huffington Post, Wall Street Journal ja Forbes. San Jose Mercury News yhdisti toisiinsa puettavan laitteen huhun ja Applen osakkeen nousun uuteen ennätykseensä.

Muutettu otsikkoa: Applen oletetun älykellon nimestä ei ole varmuutta. Nimi voi hyvin olla iWatch, mutta myös nimi iTime on esiintynyt yhtenä vaihtoehtona.


Kommentit

    Näytä lisää