Mobiili

Yllätys, yllätys! Operaattori antoi periksi ja pyysi anteeksi

Julkaistu: , Päivitetty:

Yhdysvaltain suurin matkapuhelinoperaattori Verizon Wireless yllätti pyytämällä anteeksi. Se myös lupasi palauttaa Chromebook Pixel -kannettavan tietokoneen ostajille kaupan päällisiksi luvatun kahden vuoden ilmaisen lte-palvelun.


Verizon Wireless katkaisi Chromebook Pixelin 1 500 dollarilla ostaneille luvatun kahden vuoden, 100 megatavun kuukausikatolla varustetun lte-yhteyden jo vuoden jälkeen. Asiasta nousi iso meteli mediassa, ja Google lupasi hyvittää Verizonin teon 150 dollarin lahjakortilla.

– Tietoomme on tullut, että muutamien Chromebook Pixel -asiakkaiden erikoistarjous on voitu lopettaa ennenaikaisesti. Pyydämme tätä anteeksi, ja teemme yhteistyötä näiden asiakkaiden kanssa tilanteen korjaamiseksi, Verizon Wirelessin edustaja kirjoitti sähköpostiviestissä asiasta uutisoineelle The Registerille.

Julkaisu toteaa sarkastisesti, ettei ole aivan selvää aikoiko operaattori koko ajan palauttaa Chromebookin ostajien yhteyden, vai vaikuttiko asiasta noussut negatiivinen mediatulva mielenmuutokseen. Tai ehkä bostonilaisen lakitoimiston aikeella tutkia harhaanjohtavaa mainostamista ja sopimusrikkomusta oli jotain vaikutusta palvelun palauttamiseen.

Kommentit

    Näytä lisää