Mobiili

"Vallankumouksellinen verkkotekniikka" – Nokia Siemens hyödyntää tukiasemien yksilöllisyyttä

Julkaistu:

Nokia Siemensin uusi verkkoliikennettä nopeuttava sovellus on testattavana myös yhdysvaltalaisen operaattorin verkossa. Barcelonan mobiilitapahtumassa yhtiö kertoi yhteistyöstä korealaisen SK Telecomin kanssa.


Nokia Siemens Networksin liiketoimintaa Yhdysvalloissa johtava Rick Corker kertoi, että yhtiön vallankumoukselliseksi kuvaama Liquid applications -ohjelmisto on päässyt myös amerikkalaisen operaattorin testeihin. Hän ei paljastanut operaattorin nimeä.

FierceBroadbandWirelessin haastattelussa Corker sanoi Yhdysvaltojen olevan mielenkiintoinen testauspaikka, koska siellä on jo käytössä samantyyppisiä tekniikoita ja koska se on yksi maailman nopeimmista videoliikenteen kasvumarkkinoista.

Liquid applications (nestemäiset sovellukset) -ohjelman ideana on käyttää hyväksi jokaisen tukiaseman yksilöllisiä piirteitä, jotka ovat NSN:n tiedossa. Tukiaseman reaaliaikaisen analyysin tietojen perusteella niihin asennetaan niille räätälöityjä sovelluksia. Tekniikka on erityisen hyödyllinen videoliikenteen aiheuttaman paineen keventämisessä.

Kommentit

    Näytä lisää