Mobiili

Microsoftin Ballmer: Windows-sovellusten määrä viisinkertaistunut

Julkaistu:

Ohjelmistojätti Microsoftin toimitusjohtajan Steven Ballmerin mukaan Windows-tabletille suunniteltujen sovellusten määrä on viisinkertaistunut tabletin julkaisusta.
Las Vegasissa järjestetyssä teknologiatapahtumassa puhunut Ballmer sanoi, että sovelluksia on nyt neljä kertaa enemmän kuin lokakuun lopussa.

Teknologiatapahtumaan yllätysvierailulle saapunut Ballmer sanoi, että lähiaikoina Windows RT -käyttöjärjestelmälle suunniteltuja sovelluksia tulee lisää. Pelkästään joulukuussa uusia sovelluksia luotiin 10 000 kappaletta. Ballmerin tavoitteena on kasvattaa kuluttajien kiinnostusta Windows RT -käyttöjärjestelmään.

Microsoft yrittää tavoitella kilpailija Applea tablettimarkkinoilla. Windows-tablettien kysyntä on ollut sijoitusyhtiö FBR Capital Marketsin analyytikon mukaan "pettymys".

Tablettisovellusten määrä on keskeinen asia, joka määrittelee kuluttajien kiinnostusta laitteeseen. Microsoft myi viisi kertaa enemmän Windows-puhelimia jouluviikolla kuin vuotta aiemmin, Ballmer sanoi. Tarkkoja lukuja hän ei paljastanut.

Kommentit

    Näytä lisää