Mobiili

50 miljoonaa aktivointia vuoden viimeisellä viikolla

Julkaistu: , Päivitetty:

Vuoden lopussa Googlen Android- ja Applen iOS-laitteiden aktivoinnissa ja latauksissa oli kaikkien aikojen ennätysviikko.
Joulupäivän 17,4 miljoonan Android- ja iOS-laitteen aktivoinnista tuli osa ennätysviikkoa, jonka aikana uusia laitteita aktivoitiin kaikkiaan 50 miljoonaa. Myös sovelluslatausten määrä nousi uuteen 1,76 miljardin ennätykseen.

Analyytikkayritys Flurryn Peter Fargo kirjoittaa, että uuden vuoden aikana miljardin sovelluksen viikoista tulee rutiinia. Hän ennustaa, että vuoden lopulla viikkolatausten määrä nousee kahteen miljardiin.

Sovellusten lataus oli vilkkainta maissa, joissa vietetään joulua. Yhdysvalloissa ladattiin 604 miljoonaa sovellusta.

Britanniassa latausten vuoden viimeisellä viikolla oli 132 miljoonaa. Saksassa, Ranskassa ja Kanadassa latauksien määrä oli noin 50 miljoonaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Toiseksi eniten latauksia kuitenkin tehtiin Kiinassa, jossa on eniten mobiilikäyttäjiä. Siellä joulu näkyy vain kaupallisena tapahtumana. Viimeisen viikon latausmäärä nousi 183 miljoonaan sovellukseen.

Neljännes päivittäisistä latauksista sisältää Flurryn evästeen, mikä antaa yhtiölle hyvän näköalan sovelluskauppoihin, kirjoittaa Venture Beat.

Kommentit

    Näytä lisää