Mobiili

IPhone 4S voi rikkoa ennätyksen viikonloppuna

Julkaistu: , Päivitetty:

Applen iPhone 4S -puhelimen myynti voi ylittää neljän miljoonan kappaleen rajan jo ensimmäisenä viikonloppuna, ja ylittää edellisen iPhone-mallin myynnin reilusti.


Apple on tänään aloittanut iPhone 4S -puhelimen myynnin Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa, Japanissa ja Britanniassa. 

Uutistoimisto Bloombergin haastattelemien analyytikkojen arvioiden mukaan ensimmäisenä viikonloppuna myydään 2–3 miljoonaa iPhone 4S -puhelinta.

Yankee Groupin analyytikko Carl Howe on ennustanut ensimmäisen viikonlopun myynnin yltävän jopa neljään miljoonaan kappaleeseen.

IPhone 4S:n uskotaan myyvän ensimmäisenä viikonloppuna enemmän kuin Applen edellinen puhelinmalli. IPhone 4 -puhelinta myytiin vastaavana aikana yhteensä noin 1,7 miljoonaa kappaletta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Apple tiedotti aiemmin tällä viikolla, että se on saanut yli miljoona ennakkotilausta iPhone 4S -puhelimesta. Myyntitahti ennakoi, että Apple myy loka–marraskuussa ennätysmäärän puhelimia. Piper Jaffrayn analyytikko Gene Munster arvioi, että Apple voi myydä yli 25 miljoonaa iPhone-puhelinta joulukuun loppuun mennessä.

IPhone 4S -puhelimessa on edeltäjäänsä verrattuna nopeampi suoritin, puheen tunnistava ohjelmisto sekä parempi kamera.

Kommentit

    Näytä lisää