Mobiili

F-Securen ja KPN:n yhteistyö laajeni älypuhelimiin

Julkaistu:

F-Securen ja Hollannin suurimman matkapuhelinoperaattorin KPN:n yhteistyö on vahvistunut, kun KPN lisäsi tuotevalikoimaansa F-Securen mobiilitietoturvaratkaisun muiden tuotteiden jatkoksi.


KPN on laajentanut tietoturvatuotteiden valikoimansa kattamaan myös älypuhelimet. Se on ensimmäinen hollantilainen operaattori, joka tarjoaa asiakkailleen täysin integroitua tietoturvaratkaisua. KPN:n ratkaisu niputtaa sekä kiinteän tietoturvan että mobiililaitteiden suojauksen samaan pakettiin.

– Laajakaista- ja mobiilipalveluja käyttävät yritysasiakkaamme voivat hankkia meiltä kaiken tarvitsemansa tietoturvan, Richard Nijhoff KPN Software Onlinesta toteaa tiedotteessa.

F-Securen Mobile Security sisältää virustentorjunnan ja palomuurin lisäksi uuden varkaudenestotoiminnon, jonka toiminnallisuuksiin kuuluvat etälukitus, laitteen etätyhjennys ja varkaussuoja.

Etälukituksen avulla laite voidaan lukita yhdellä tekstiviestillä luottamuksellisten tietojen suojaamiseksi. Varkaussuoja puolestaan aktivoituu ja lukitsee laitteen, kun laitteessa oleva sim-kortti vaihdetaan. Äärimmäisenä keinona puhelimen väärinkäyttö voidaan estää lähettämällä tekstiviestillä etäkomento, joka poistaa kaikki laitteessa olevat tiedot.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

F-Securen ratkaisuja on saatavana tilauspalveluna yli 190 internet-palveluntarjoajan ja mobiilioperaattorin kautta, minkä ansiosta yhtiö kertoo olevansa markkinajohtaja tällä osa-alueella.

Kommentit

    Näytä lisää