Mobiili

Nokia E75 tuli kauppoihin

Julkaistu: , Päivitetty:

Nokia kertoo aloittaneensa tällä viikolla yrityspuhelin E75:n toimitukset Suomen kauppoihin. Nokian suomalaisessa lippulaivaliikkeessä Helsingissä puhelinta ei kuitenkaan löydy. Kaikki on jaettu ennakkotilaajille.
Nokian vanhan kommunikaattorin korvaajaksi tarkoitettua E75-mallia on odotettu myyntiin helmikuusta lähtien. Matkapuhelinvalmistaja julkisti puhelimen Barcelonan gsm-messuilla.

Viime viikolla yrityskännykkää tuli erä Nokian Helsingin lippulaivamyymälään. Tällä viikolla puhelin on Nokian mukaan myynnissä myös muissa kaupoissa. Veikon Kone -ketjussa ei vielä maanantaina ollut puhelimia. 

Aleksanterinkadulla sijaitsevan liikkeen myyjän mukaan lisää puhelimia on odotettavissa huhtikuun 20. päivä alkavalla viikolla 18, jolloin massatoimitukset alkavat.


Kodinkoneliikkeiden ja teleoperaattoreiden nettimyymälöissä puhelin on ollut ennakkomyynnissä. Puhelimen hinta vaihtelee nettikaupoissa 460–500 eurossa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Elisa kertoo, että se aloittaa tällä viikolla toimitukset tilausjärjestyksessä. Soneran nettikauppa ilmoittaa käynnistävänsä toimitukset ensi viikolla. DNA:n nettikaupassa yrityskännykkää ei ole saatavissa.

Nokian E75-yrityskännykällä voi lukea sähköpostia, seurata internetiä ja käyttää Nokian Ovi-sovelluksia. Puhelimessa on gps-paikannin ja qwerty-näppäimistö.

Kommentit

    Näytä lisää