Mobiili

iPhone irtoaa kuukausimaksajalle yhdellä eurolla

Julkaistu: , Päivitetty:

Sonera ilmoittaa ottavansa iPhonen hinnoitteluun mukaan Minun Sonera -vaihtoehdon, minkä myötä laitteen voi hankkia yhden euron käteishinnalla ja maksaa kuukausittain puhepaketin mukaisesta käytöstä.


Yhtiön mukaan rinnalla säilyvät edelleen iPhonen omat paketit Small, Medium ja Large sekä mahdollisuus maksaa laite kokonaan ostohetkellä.

Minun Sonera -hinnoittelumallissa sekä 8 gigatavun että 16 gigatavun laitteet voi hankkia jatkossa yhden euron käteismaksulla ja maksaa kuukausittain puhepaketin mukaista kuukausimaksua. Soneran mukaan liittymään voi valita itselleen sopivan puhepaketin yhdestätoista vaihtoehdosta aina 4 000 minuuttiin asti, mutta puhelut saa myös minuuttihinnalla. Data- ja internetkäyttöä varten asiakkaan kannattaa lisäksi valita liittymään oman käytön mukainen datapaketti.

- Minun Sonera -mallissa asiakas voi räätälöidä liittymän omien tarpeiden mukaiseksi. Tuomalla tämän vaihtoehdon myös iPhone -asiakkaidemme saataville parannamme palveluamme ja laajennamme samalla markkinoiden kattavinta liittymätarjontaamme entisestään, toteaa Soneran mobiilipalvelujen kaupallinen johtaja Pasi Mehtonen.

Käteisellä iPhonen hinta on Sonerassa 429 euroa/8GB:n laite ja 519 euroa/16GB:n laite. Yhtiön mukaan iPhonen sopimuskausi on aina 24 kuukautta.

Kommentit

    Näytä lisää