Mobiili

N79 suunnisti kauppoihin

Julkaistu: , Päivitetty:

Nokian elokuussa esittelemä N79-multimediakapula pääsi Suomen-myyntiin arviolta 560 euron hintaan. Puhelin tukee muun muassa avustettua gps-paikannusta.
N79-Laitteessa on Carl Zeissin optiikalla varustettu viiden megapikselin kamera. Kuviin voi liittää niin sanottuja geotageja eli gps-koordinaattien välittämiä paikkatietoja, joiden avulla esimerkiksi kiinnostavat kaupat voi myöhemmin löytää.

Kuvat ja videoleikkeet voi ladata jaettavaksi Share on Ovi- ja Flickr-yhteisöjen kaltaisille sivustoille. Musiikkia saa esimerkiksi Nokia Musiikkikaupasta. Myyntipakkauksen mukana tulee neljän gigatavun microSD-muistikortti.

Multimedialaitteessa on valmiiksi asennettuna kokeiluversiot viidestätoista N-Gage-pelistä, joista yhden voi ladata ilmaiseksi kokonaan.

Nokia mainostaa myyntipakkauksen mukana tulevia kolmea eriväristä Xpress-on-vaihtokuorta, joiden kiinnittäminen muuttaa samalla näyttöteeman yhteensopivaksi takakuoren värin ja tyylin kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

N79:n yhteydessä Nokia esitteli elokuussa myös hieman hintavamman N85-laitteen. Myös sen myynnin oli määrä alkaa tällä viikolla.

Mutta eniten mediahuomiota on viime aikoina saanut osakseen Nokian kosketusnäytöllinen 5800 XpressMusic, joka tulee myyntiin Suomessa ensi vuoden aikana.

Kommentit

    Näytä lisää