Mobiili

TDC:n ja DNA:n kuuluvuusongelmat avasivat paluuoven Soneralle

Julkaistu: , Päivitetty:

Etelä-Pohjanmaan Suupohjan alueen kunnat ovat palanneet TeliaSoneran matkapuhelinasiakkaiksi. Kuntien yhteisen verkkopalveluyhtiön mukaan mobiilipalvelujen nykyisen tarjoajan kuuluvuusongelmat avasivat tien palvelun uuteen kilpailuttamiseen.


- TDC vaihtoi matkapuhelinverkkotoimittajakseen viime kesäkuussa DNA Finlandiin, ja siitä saakka meillä on ollut kuuluvuusongelmia. Yritimme niitä TDC:n kanssa korjata puoli vuotta, mutta emme päässeet sopimuksen edellyttämään laatuun, sanoi Suupohjan Seutuverkon toimitusjohtaja Aatu Samppala.

Samppala sanoo yllättyneensä siitä, että matkapuhelinoperaattorilla on näin suuria alueellisia kattavuusongelmia.

TeliaSonera Finland Oyj on allekirjoittanut sopimuksen alueen kuntien omistaman Suupohjan Seutuverkko Oy:n kanssa. Sopimuksen myötä Sonera palaa tauon jälkeen Suupohjan kuntien mobiilipalvelujen ainoaksi toimittajaksi.

Suupohjan Seutuverkkoon kuuluvat Kauhajoen kaupunki sekä Isojoen, Jurvan, Karijoen ja Teuvan kunnat. Toimitus alkaa heti ja palvelukokonaisuus on käytettävissä suunnitelmien mukaan noin kuukauden kuluttua.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Soneran suurimpina valttikortteina alueella ovat laaja ja luotettava peruskuuluvuus, sekä joustava laskutus, joka on kuntapuolella välttämätön., sanoo Samppala Soneran tiedotteessa.

Samppalan mukaan uusi sopimus tuo myös edulliset puhelukustannukset säästöjä tehokkaasta sisäpuhelupalvelusta seuraavan kahden sopimusvuoden aikana.

Kommentit

    Näytä lisää