Mobiili

Kansalaisuutisoinnin työkalulle Nokian palkinto

Julkaistu: , Päivitetty:

Suomalais-virolaisen Fromdistancen toteuttama Reportteri-palvelu on valittu vuoden innovatiivisimmaksi mobiilisovellukseksi Nokia World 2007 –tapahtuman kynnyksellä Amsterdamissa. Sovelluksella älypuhelinten käyttäjät voivat lähettää sisältöä haluamansa julkaisijan käyttöön.


Forum Nokia Innovation Party –tapahtumaan valitut 12 sovellusta edustivat eri sovellusalueiden kärkeä; tittelistä kilpailemaan valitut finalistit tulivat eri puolilta maailmaa.

Reportteri on palvelu, jonka avulla voi lähettää helposti ja luotettavasti kuvia ja videoita haluamalleen julkaisijalle. Suomessa Reportterin kautta voi lähettää materiaalia Helsingin Sanomille, Maaseudun Tulevaisuudelle, MTV3:lle sekä YLE:lle. Tämän kansalaisjournalismia helpottavan palvelun innovatiivisuus yhdistää käytön helppouden sisällön tehokkaaseen välitykseen julkaisijoiden sisällönhallintajärjestelmiin.

Kuvien ja videoiden siirron yhteydessä niiden laatu ei heikkene vaan julkaisijat saavat käyttöönsä laadukasta käyttäjien tuottamaa sisältöä.

– Olemme pyrkineet innovoimaan yhdessä kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa uusia palveluita ja tuotteita. Reportteri on esimerkki tästä tarvelähtöisestä innovaatiosta, Fromdistancen toimitusjohtaja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Palvelun web-osoite Suomessa on http://www.julkaisuun.fi/.

Nokia World on Nokian vuosittain järjestämä tapahtuma asiakkaille, sijoittajille ja yhteistyökumppaneille. Tänä vuonna se järjestetään Amsterdamissa 4-5.12.2007.

Kommentit

    Näytä lisää