Mobiili

Miksi en osta uutta kommunikaattoria

Julkaistu: , Päivitetty:

Silloin, kun vielä käytin 9300-mallia, oli sen kuljettaminen taskussa ok myös vapaa-ajalla. Koko oli siis passeli. Silti siinä oli iso, leveä näyttö, kuten kommuissa on aina ollut.
Kuvitellun tai hankitun hitauden lisäksi harmitti, että puhelin ei ollut 3G eli nopea datayhteys puuttui. Toisinaan myös kameralle olisi ollut käyttöä.

Nokia E90:ssä on kamera, huippunopeat tietoliikenneyhteydet ja riittävästi nopeutta ja muistia.

Laitteessa ei periaatteessa ole mitään vikaa. Silti se ei tunnu omalta ja pienet asiat alkavat ärsyttää. Kun laite on painava ja isokokoinen, olisin toivonut siihen kahta muistikorttipaikkaa samaan tapaan kuin Nokian nettilaitteessa N800 on.
Ja olisipa edes tämä yksi korttipaikka SD-tyyppinen, jolloin digikameroissa yleinen muistikortti sopisi kommunikaattoriin. Silloin digikamerakuvien lähettämien ja ehkä käsittelykin kommulla kävisi päinsä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Aiemmin niin mainiot ajastetut profiilit ovat poissa. Ennen saatoin laittaa puhelimen äänettömäksi ja se palasi normaalitilaan automaattisesti tilaamaani aikaan. Nyt puhelin vaikenee siihen saakka, kun muistan laittaa äänen takaisin. Kenties tämä korjaantuu tulevien ohjelmistopäivitysten tai apuohjelmien myötä, mutta en ole varma, jäänkö odottamaan.

Olen kai kasvanut ulos kommunikaattoreista. Kenties seuraavaksi luovun myös kännykästä. Ainakin kesäksi.

Kommentit

    Näytä lisää