Mobiili

Navicore parkittaa kuudessa kaupungissa

Julkaistu:

NextPark-käyttäjät voivat nyt hyödyntää parkkipaikkojen maksamisessa Navicoren matkapuhelimessa toimivaa Navicore Personal -navigointijärjestelmää yhä useammassa kaupungissa.
Parkkinavigointipalvelu otettiin käyttöön Helsingissä vuoden 2005 lopulla ja nyt sitä voi käyttää myös Oulussa, Hämeenlinnassa, Porvoossa, Hyvinkäällä ja Lohjalla, yhtiöt tiedottavat.

Parkkinavigoinnissa autoilija saa NextPark-palvelun käyttämiseen tarvittavat tiedot Navicoren matkapuhelimessa toimivasta navigointijärjestelmästä. Pysäköinti maksetaan soittamalla yksi puhelu valtakunnalliseen NextPark-palvelunumeroon.

Kun autoilija saapuu vaikkapa Hämeenlinnaan ja hän haluaa maksaa pysäköintinsä NextPark-palvelussa, Navicore Personal kertoo automaattisesti kyseisen alueen NextPark-pysäköintitiedot käyttäjän matkapuhelimessa.

Autoilija aloittaa NextPark-pysäköintimaksun klikkaamalla kännykän näytöllä olevaa NextPark-tunnusta. NextPark-palvelu tallentaa autoilijan käynnistämän pysäköintitapahtuman ja välittää tiedon myös pysäköinnintarkastajien järjestelmään.

Navicore Personalin käyttäjät voivat ladata NextPark-Navicore -laajennuksen käyttöönsä veloituksetta Navicoren verkkopalvelusta.

Kommentit

    Näytä lisää