Mobiili

Sonera saattaa Fathammerin pelitarjonnan Eurooppaan

Julkaistu:

Suomalainen 3d-mobiilipeliyhtiö Fathammer saa pelinsä jakeluun Sonera SurfPort -palveluvalikossa olevan eDome-palvelun kautta.
Syyskuussa tarjolle tulee aluksi kuusi Fathammerin peliä. TeliaSoneran kanssa solmittu sopimus kattaa myös pelien yhteismarkkinoinnin.

Fathammer kertoo sen peleissä käytettävän yrityksen omaa X-Forge -pelinkehitysteknologiaa, joka tuo peleihin 3d-grafiikan, hahmojen todentuntuisemman liikkumisen ja paremman käytettävyyden.

- Mobiilipelimarkkinoilla on tapahtumassa muutos yksinkertaisista Java-peleistä monimuotoisempiin ja visuaalisesti laadukkaampiin, konsolitasoisiin peleihin. Hyvä käyttäjäkokemus on nyt käytön kasvua ajava voima. Tällaisten pelien toimittaminen matkapuhelimiin on aiemmin ollut vaikeaa pelien suuren tiedostokoon ja pitkän latausajan takia, sanoo Fathammerin toimitusjohtaja Matti Airas.

- Matkapuhelinten ominaisuuksien kasvaessa sisältö- ja pelimarkkinat ovat kovassa kasvussa, ja kysyntä kohdistuu yhä korkeatasoisempiin peleihin. Fathammerin pelit ovat menestyneet hyvin kaikkein kovimmilla markkinoilla Aasiassa. Olemme tyytyväisiä voidessamme olla ensimmäinen operaattori, joka myy näitä pelejä Euroopassa, sanoo johtaja Merja Haverinen TeliaSonera Finlandista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Yhteistyö tarkoittaa Fathammerille jalansijan vahvistamista Euroopassa, sillä tähän saakka yrityksen pelejä on myyty pääosin laitevalmistajien kautta.

Kommentit

    Näytä lisää