Mobiili

Rahakone yskii jo ennen käynnistymistä

Julkaistu:

Rahakone.fi-palvelun käynnistymistä on mainostettu jo viikkojen ajan. Rahakone kuitenkin yskähtelee ennen kuin ensimmäistäkään pikaluottoa myönnetty.
Rahakone-palvelun oli määrä käynnistyä maanantaina 25.4, mutta nyt Monetti Oy on joutunut siirtämään palvelun avaamista. Nettisivullaan se ilmoittaa, että palvelun tietoliikenneyhteyksien varmennuksissa ilmenneestä häiriöstä johtuen se joutuu siirtämään muutamalla päivällä palvelun lanseerausta.

Sivuilla oleva aikalaskurin mukaan palvelu avautuu 9. toukokuuta kello 10.

Monetti Oy:n hallituksen puheenjohtajan Ari-Jussi Knaapila on hyvin perillä siitä, että uuteen palveluun kohdistuu ennakkoluuloja. Lehdistötilaisuuteen, jota myös on siirretty, kutsuttiin toimittajia kuulemaan ?mistä matkapuhelimen avulla tapahtuvasta pikalainaamisessa on oikeasti kysymys. Koronkiskonnasta vai uudentyyppisestä, Internet- ja matkapuhelinteknologiaa hyödyntävästä rahoituspalvelusta, joka tarjoaa avun yllättävään rahantarpeeseen, nopeammin ja edullisemmin kuin pankista lainaamalla.?

Monetti aikoo tarjota kuluttajille 80 ja 160 euron pikaluottoja, mutta se ole vielä paljastunut testiviestilainojen korkoa tai järjestelykustannuksia. Vastaavaa palvelua tarjoava Tekstiviestivippi perii sadan euron lainasta 20 euron järjestelymaksun ja lisäksi tulee muita kuluja pari euroa. Kolmen viikon maksuajalla lainan vuosikoroksi tulee yli 300 prosenttia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ari-Jussi Knaapila on tunnettu tietoliikennepiireissä. Hän toimi Song Networks Oy:n toimitusjohtajana ja Song Networks -konsernin varapääjohtajana ennen kuin tanskalainen TDC voitti Tele2:n Songin omistuksesta käydyssä kilpailussa.

Kommentit

    Näytä lisää