Mobiili

Euroopan laajuinen voip-palvelu käynnistyi

Julkaistu:

Yritysviestinnän ratkaisuja tarjoava COLT on valinnut Siemensin yhteistyökumppaniksi ip-pohjaisiin puheviestintäpalveluihin. Eilen julkistettu Euroopan laajuinen COLT IP Voice -palvelu perustuu Siemensin Surpass-nimiseen ip-alustaan.
Siemensin mukaan COLT IP Voice on alan ensimmäinen Euroopan laajuinen puheviestintäpalvelu. Se kattaa 13 maata. Palvelua tarjotaan täysin ulkoistettuna, ja se on kiinteähintainen.

Siemensin mukana palvelun etuihin kuuluu kustannusten pienentyminen: ratkaisu voi alentaa kustannuksia noin 20 prosenttia omistamiseen verrattuna. Ratkaisu tarjoaa paikalliset, alueelliset, kansalliset ja kansainväliset puhelut 24,50 euron kuukausihintaan.

Pääomakustannuksia ei ole, koska asiakkaalla ei ole omaa puhelinvaihdetta. Etuna on myös se, että joustavuus ja toiminnallisuudet lisääntyvät: käyttäjällä on yksi ainoa numero, ja hän voi hyödyntää koordinoituja viestipalveluja ja konferenssipuheluja.

Hallinnoinninkin luvataan helpottuvan, sillä lisäykset ja muutokset voidaan tehdä helposti esimerkiksi Web-käyttöliittymän kautta.

Kommentit

    Näytä lisää