Lähtee Lietoon ja Rymättylään - Mobiili - Ilta-Sanomat

Aurajoen Puhelin laajentuu

Turussa ja Kaarinassa toimiva, Finnet-ryhmään kuuluva Aurajoen Puhelin Oy tarjoaa kuluttajille laajakaistayhteyksiä joulukuusta lähtien myös Liedon ja Rymättylän kuntien alueelle.

22.11.2004 7:00

Yhtiö aloittaa datayhteyksien toimittamisen myös yrityksille kyseisiin kuntiin.

Aurajoen Puhelimella on Turussa ja Kaarinassa valokuituverkosto ja uusi tekniikka, joka mahdollistaa nopeudeltaan jopa 24 Mbit/s ADSL2+ -yhteydet.

Liedossa ja Rymättylässä yhteydet hoidetaan vuokraamalla tilaajayhteyksiä alueella toimivalta operaattorilta. Kyseiset verkot eivät kuitenkaan mahdollista suurimpia Turussa tarjottuja nopeuksia. Laajakaistayhteyksien hinnoittelu on sama kuin Turussa ja Kaarinassa.

Osa Finnetiä

Aurajoen Puhelin Oy on Finnetiin kuuluva paikallinen puhelinyhtiö, joka tarjoaa Finnetin liittymät ja palvelut yrityksille ja kuluttajille.

Aurajoen Puhelin Oy:n tytäryhtiö harjoittaa puhe- ja tietoliikenteen kuluttajakauppaa dna+ tuotemerkillä viidellä liikkeellä Turun talousalueella sekä yhteisö- ja asiamiestoimintaa 02-teleliikennealueella.

Finnet on suomalainen tietoliikenneryhmä, johon kuuluu 37 puhelinyhtiötä, Finnet Oy tytäryhtiöineen ja Finnet-liitto ry. Ryhmän yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2003 oli 978 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 4 600 henkilöä. Finnetin päämarkkina-alue on Suomi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?