Mobiili

Viestintävirasto vaatii ACN:ää ryhdistäytymään

Julkaistu:

Viestintävirasto velvoittaa mobiilioperaattori ACN Communications Finlandia saattamaan laskutuksensa säädösten mukaisiksi viimeistään kuukauden kuluessa 100 000 euron sakon uhalla.
Lisäksi ACN:n on korjattava muutkin viraston päätöksissä mainitut ongelmat viimeistään kuukauden kuluessa. Näistä virasto vilauttaa 25 000 euron sakkoa.

Viestintäviraston ensimmäinen päätös koskee ACN:n asiakaslaskutusta sekä liittymien irtisanomista ja irtikytkemistä koskevia epäselvyyksiä. Toinen päätös koskee liittymän käytön oikeudetonta rajoittamista sekä estopalvelun tarjoamatta jättämistä.

Virastolle tulleiden asiakasvalitusten mukaan ACN:n laskutus ei vieläkään toimi viestintämarkkinalain eikä viraston määräyksen edellyttämällä tavalla, vaan yhtiö lähettää edelleen virheellisiä tai aiheettomia laskuja ja maksumuistutuksia.

ACN ei ole myöskään noudattanut viestintämarkkinalakia eikä viraston määräystä liittymän irtisanomisesta ja irtikytkemisestä. Lisäksi ACN rajoittaa oikeudettomasti liittymän käyttöä.

Edelleen ACN ei ole tarjonnut asiakkailleen lainkaan estopalveluja muun muassa lisämaksullisiin palveluihin, virasto listaa.

Kommentit

    Näytä lisää