Mobiili

OPOY poistaa palveluluokat kuluttajakaistastaan

Julkaistu:

Oulun Puhelin uudistaa kuluttajien Baana Laajakaistatuotteet yksinkertaistaakseen palvelurakennetta, laskeakseen hintoja sekä ottaakseen huomioon tulevaisuuden tarpeet laajakaistaliittymille.
Suurin muutos on palveluluokkien poistuminen kaikista Baana Laajakaistapalveluista. Ensi maanantaista lähtien jokaiseen uuteen Baana Laajakaistaan kuuluu julkinen dynaaminen ip-osoite. Palveluun voi liittää neljä yhtäaikaista tietokonetta. Lisäksi palveluun kuuluu neljä sähköpostiosoitetta, www-kotisivut (10 Mt) ja selainposti.

OPOY on tarjonnut rajoittamatonta Baana Laajakaista full rate -liittymää, joka on nopeudeltaan 8/1 tai 10/10 Mbit/s. Nyt rinnalle tulee uudella nopeudella Baana Laajakaista 4/1 tai 5/5 Mbit/s. Sama nopeus tulee uutena myös Oulun yliopiston ja OAMK henkilökunnalle ja opiskelijoille tarjottaviin liittymiin.

Uusittu Baana Laajakaista ja uudet hinnat tulevat voimaan nykyisille asiakkaille 1.11.2004. Niitä asiakkaita, joilla tuotteessa tapahtuu merkittäviä muutoksia (PL 1 asiakkaat), OPOY tiedottaa henkilökohtaisesti kirjeellä lokakuun aikana.

Kommentit

    Näytä lisää