Mobiili

Benefon tietää poliisin paikan

Julkaistu:

Poliisin tietohallintokeskus (PTHK) hankkii Benefon Oy:ltä paikannuslaitteita ja tekniikkaa käytettäväksi viranomaisten apuvälineenä. Benefon ryhtyy myös räätälöimään päätelaitteiden ohjelmistoja poliisin tarpeita vastaaviksi.
Monivuotisen sopimuksen ensimmäisenä vuonna viranomaiskäyttöön tullaan pääsääntöisesti toimittamaan Benefon Esc! ja Benefon Seraph NT paikannuslaitteita.

Paikannuspuhelimet tulevat poliisin partioajoneuvojen sekä muiden liikkuvien partioiden käyttöön. Niiden avulla partioita voidaan paikantaa ja seurata, mikä helpottaa tehtävien jakamista ja nopeuttaa partioiden pääsyä hälytyspaikalle.

Partioiden paikannus myös vaaratilanteissa helpottuu.

Ensimmäiset paikannuslaitteet on toimitettu tammikuun aikana. PTHK vastaa poliisin tietohallinnosta sekä tieto- ja teleteknisistä järjestelmistä
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Pidämme tätä kauppaa merkittävänä Benefonille sillä se osoittaa sen, että valmistamiemme laitteiden ominaisuudet ovat saavuttaneet valtiovallan hyväksynnän nyt myös täällä Suomessa ja että ne vastaavat poliisin korkeita turva- ja käyttövaatimuksia, sanoo Jari-Pekka Honkala, Pohjoismaiden ja Baltian myyntipäällikkö Benefonilla.

- Olemme testanneet Benefonin paikannuslaitteita jo pitkään ja eri vertailujen perusteella totesimme, että Benefonin laitteet sopivat parhaiten meidän käyttöömme ja vastasivat laatuvaatimuksiamme, kertoo Poliisin tietohallintokeskuksen järjestelmäasiantuntija Pekka Nurhonen.

Kommentit

    Näytä lisää