Song Networks avaa virtuaalisen kokoussalin

Song Networks avaa virtuaalisen kokoussalin, johon käyttäjät pääsevät tietokoneensa perustyökaluin minkä tahansa laajakaistaisen verkkoliittymän kautta. Kokoussalia voidaan käyttää niin suuren yleisön webcasting-esityksiin kuin pienryhmätyöskentelyssä verkkoneuvotteluun - webconferencingiin.

6.4.2004 17:05

Song tuottaa palvelun yhteistyössä liikkuvan kuvan verkkosovelluksien erityisosaajan GoodMoodin kanssa.

- Liikkuvan kuvan merkitys yritysten sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä on vahvassa kasvussa, sanoo Ari-Jussi Knaapila, Song Networks Oy:n toimitusjohtaja.

- Nykyaikaiset tietoverkot antavat loistavan mahdollisuuden digitaalisen liikkuvan kuvan ja esitysgrafiikoiden monipuoliseen käsittelyyn. Toimimalla verkon yli yritykset säästävät merkittävästi muun muassa matka- ja työaikakustannuksissa. Song Webcasting ja Song Webconferencing ovat konkreettisia ratkaisuja yritysten liiketoiminnan kehittämiseen, Knaapila sanoo

Palvelu toimii selaimella

Palvelut perustuvat Songin palvelukeskukseen asennettuun GoodMood WIP-verkkoviestintäsovellukseen.

Koko sovellus toimii suoraan selaimessa, joten loppukäyttäjälle GoodMood WIP on kuin internet-sivu. On-demand -mallin mukaisesti palveluun voikin kytkeytyä jokaisesta laajakaistaliittymästä. live että nauhoitetuissa lähetyksissä. Song Networks tarjoaa palveluun käyttökoulutuksen ja -tuen.

Leevi Parsama, GoodMoodin varatoimitusjohtaja sanoo, että yritys tuo ensimmäisenä maailmassa videoneuvottelusovelluksen suoraan käyttäjän omalle tietokoneelle. Samalla tuotteella voi tehdä myös skaalautuvia, jopa tuhansien katsojien webcasting-lähetyksiä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?