Toto- ja ravitulokset matkapuhelimeen

Raveihin voi osallistua perjantaista alkaen matkapuhelimella. Soneran ja Fintoton yhteistyönä kehittämä Toto-palvelu välittää käyttäjille reaaliaikaiset uutiset ja tulokset Suomessa järjestettävistä raveista lähtölistoineen.

13.2.2004 12:15

Osapuolten mukaan tuloksissa kerrotaan ravien tiedot kilometriaikoineen ja kertoimineen. Samoin tulospalvelusta löytyy tietoa tulevista raveista, hevosista ja ohjastajista.

Palvelun kautta voi mennä pelaamaan Fintoton tarjoamia Toto-pelejä, joita ovat esimerkiksi V4, Kaksari ja Päivän Duo. Fintoton pelejä varten löytyy palvelusta peliohjeet. Fintoton tarjoamien Toto-pelien pelaaminen matkapuhelimella edellyttää rekisteröitymistä ja pelitilin avaamista. Pelitilille ladataan haluttu määrä rahaa pelien pelaamista varten.

Toto-tulospalvelu toimii kaikilla wap-selaimella varustetuilla matkapuhelimilla, mutta palvelu toimii parhaiten värinäytöllisillä puhelimilla. Erityisesti pelaamiseen soveltuvat uudet xhtml-selaimella varustetut puhelimet, mm. Nokia 3650-, 3660-, 6600- ja N-Gage -puhelinmallit.

Palvelu löytyy Soneran palveluvalikosta: wap.sonera.fi/toto ja wap.sonera.fi > urheilu > toto. Lisätietoja asetuksista saa lähettämällä tekstiviestin Toto numeroon 15400 ja palvelusta internet-osoitteesta www.sonera.fi/colour.

Palvelu ei Soneran mukaan vaadi erillistä rekisteröitymistä ja se on ainoastaan Soneran matkapuhelinasiakkaiden käytössä. Palvelun käytöstä veloitetaan tiedonsiirtomaksu. Toto-tulospalvelu on osa Soneran tarjoamia tulospalveluita, joihin kuuluvat SM-liiga, Salibandy ja Veikkausliiga.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?