Mobiili

Starnet Systems laskuttaa MTV:n matkapuhelut

Julkaistu:

Starnet Systems Oy toteuttaa Oy Radiolinja Ab:lle ulkoistetun laskutuspalvelun, jonka se puolestaan toimittaa MTV Oy:lle. MTV Oy ryhtyy Radiolinjan verkkoa käyttäväksi mobiilioperaattoriksi ensi vuoden alkupuolella.
Starnet toimittaa Radiolinjalle MTV Oy:lle tarjottavan asiakashallinnan tietojärjestelmän ja laskutuspalvelut ulkoistettuna palvelukeskuksena. Starnet vastaa laskutuksen tietojärjestelmistä, laiteympäristöstä sekä sille ulkoistetuista laskutuspäällikön palveluista.

MTV:lle järjestelystä on hyötyä, sillä se ulkoistaa kaiken laskutukseen liittyvän toiminnan ja keskittyä omaan ydinosaamiseensa, kuten myyntiin ja markkinointiin sekä palvelubrandien hallintaan. Alkuinvestoinnit ovat pienet, koska palveluoperaattorin ei tarvitse investoida laiteympäristöön eikä tietojärjestelmiin. Näin ollen palveluoperaattori voi sijoittaa alkuinvestoinneista vapautuvat varat palvelujen myyntiin ja markkinointiin.

- MTV Oy:lle tarjottavaa palvelukokonaisuutta kootessamme päädyimme Starnet Systems Oy:n laskutusjärjestelmäpalveluiden valintaan. Merkittävimmät syyt valinnalle olivat laskutusjärjestelmän joustavuus ja Starnetin kokemus vastaavanlaisesta palveluoperaattori-toiminnasta, perustelee tulosyksikön johtaja Vesa Arjovuo Oy Radiolinja Ab:lta.

- Radiolinjan vankka mobiiliosaaminen yhdistettynä MTV Oy:n sisältöihin ja palveluihin luovat perusteet erittäin kiinnostavalle uudelle palveluoperaattorille. Olemme iloisia yhteistyöstä Radiolinjan kanssa, sillä Radiolinjan monipuoliset ja kilpailukykyiset palvelut sekä kattava mobiiliverkko tarjoavat edellytykset menestyksekkäälle palveluoperaattoriliiketoiminnalle Suomessa, arvioi yhteistyöstä Starnet Systems Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Aura.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
-
Starnet Systems Oy on palveluoperaattoreiden asiakashallinta- ja laskutusjärjestelmien markkinajohtaja Suomessa ja se on toimittanut järjestelmät muun muassa. Saunalahti Group Oyj:lle ja Oy Cubio Communications Ltd:lle.

- Käsityksemme mukaan Starnet Systemsillä on yli 90% markkinaosuus verkko-operaattorista riippumattomien palveluoperaattoreiden järjestelmätoimittajana, toteaa Aura. Starnet on toimittanut aiemmin pitkälti vastaavanlaisen ratkaisukokonaisuuden myös Ruotsin johtavia palveluoperaattoreita palvelevalle Spinbox Ab:lle.

Kommentit

    Näytä lisää