Mobiili

USA:n puhelinmarkkinoilla alkoi uusi ottelu

Julkaistu:

Maanantai ennätti vanheta vain yhden minuutin kun Cingular Wireless avasi oman ottelunsa siirrettävien puhelinnumeroiden markkinoilla. Viisinkertainen nyrkkeilyn maailmanmestari Felix "Tito? Trinidad jätti Puerto Ricossa, Yhdysvaltain itäisellä aikavyöhykkeellä, pyynnön matkapuhelinnumeronsa siirtämisestä Cingularin palveluun.
Yhdysvaltain matkapuhelinnumeroiden siirrettävyys astui voimaan maanantaina huolimatta monimutkaisesta viivytystaistelusta, joka on liittynyt sekä siirrettävyyden ehtoihin, tekniseen toteutettavuuteen että aikatauluihin. Vieläkin on mahdollista, että prosessi voidaan pysäyttää oikeuslaitoksen kautta.

Ihmisten keskuudessa numeron siirrettävyys ei ole ainakaan toistaiseksi aiheuttanut suuria operaattoreiden vaihtamishaluja. USA Todayn ja CNN:n teettämän mielipidetiedustelun mukaan yksi prosentti matkapuheluoperaattoreiden asiakkaista aikoi käyttää numeron siirrettävyyttä hyväkseen heti ensimmäisenä päivänä. Kuukauden aikataululla siirtoaikomusten määrä kasvaa neljään prosenttiin.

Kommentit

    Näytä lisää