Mobiili

Elisa houkuttelee liikennettä puhelinlinjoille

Julkaistu:

Elisa tuo markkinoille kiinteät internet-hinnat myös modeemi- ja isdn-käyttäjille. Lankapuhelinverkkoihin operaattori houkuttelee lisää myös puheliikennettä liittymällä, jossa kuukausimaksut ja lyhyet puhelut on hinnoiteltu nykyistä edullisemmin.
Elisa Nettikaista tarjoaa Elisan Kotipuhelin -asiakkaille mahdollisuuden käyttää internetiä kiinteään hintaan ympäri vuorokauden modeemilla tai isdn-yhteydellä. Elisa Nettikaista -palvelusta on jatkossa tarjolla kaksi vaihtoehtoa: internetkäyttö iltaisin ja viikonloppuisin hintaan 24 euro kuukaudessa tai internetkäyttö mihin vuorokauden aikaan tahansa 28 euron kuukausimaksulla. Uudet palvelut ovat saatavilla maanantaista lähtien.

Tammikuun alussa myyntiin tulee kuukausimaksultaan huomattavasti nykyistä edullisempi kotipuhelinliittymä. Se tarjoaa asiakkaalle kuuden euron kuukausimaksulla markkinoiden edullisimmat lyhyet puhelut. Lähipuhelun minuuttihinta ?Käyttöliittymästä? soitettaessa on 6 senttiä minuutilta. Pitkiä puheluita soittaville Elisan nykyinen Perusliittymä on edelleen edullisin vaihtoehto; yhdellä eurolla voi puhua lähipuhelua puolitoista tuntia.

Laajakaista-asiakkailleen Elisa tuo vuoden alusta mahdollisuuden soittaa internet-puheluja. Puhekaistan kuukausimaksu on 5 euroa ja puhelut lankaliittymiin kotimaassa maksavat 5 senttiä minuutilta.

Kommentit

    Näytä lisää