Mobiili

Kemira ja FlexiSystems sopimukseen etäyhteyspalveluista

Julkaistu:

Julkisten wlan-palvelujen myötä syntynyt verkkovierailupalvelu iPass on napannut kiinni jyrkästi nousevasta kasvukäyrästä. Suomessa iPassia edustava FlexiSystems on tehnyt iPass Corporate Access-sopimuksen Kemiran kanssa.
Kemira on kansainvälinen kemian alan yritys, jolla on runsaasti liikkuvia työntekijöitä. Parantaakseen heidän tuottavuuttaan mahdollistamalla Internet yhteyksien muodostamisen eri yhteystavoilla ympäri maailman tietoturvaa riskeeraamatta, Kemira on ottanut käyttöönsä FlexiSystems Oy:n toimittaman iPass Corporate Access - globaalin etäyhteysratkaisun.

Kemiran tietoliikennepäällikön Sami Piispan mukaan Kemira tarvitsee uutta joustavaa ja kehittynyttä työkalua etätyöntekijöiden ja liikkuvien työntekijöiden käyttöön. Sen avulla työntekijät pääsevät muodostamaan internet-yhteyden iPassin verkon avulla yli 150 maassa eri yhteysmuotoja – modeemi, isdn, wlan – käyttäen. Piispan mukaan iPass Corporate Access mahdollistaa myös mittavat säästöt etäyhteyskustannuksissa ja on helppokäyttöinen.

FlexiSystemsin Kenneth Oker-Blom esittelee iPassia maanantaina 6. lokakuuta avoimessa MobileMonday-tilaisuudessa Helsingin Ravintola Teatterissa klo 18.

Kemiran liiketoiminnan kasvualueita ovat paperi- ja sellukemikaalit, vedenpuhdistuskemikaalit sekä maalit ja pinnoitteet. Merkittäviä tuotealueita ovat myös teollisuuskemikaalit ja kasvinravinteet. Kemira-konsernin palveluksessa on yli 10 000 henkilöä.

Kommentit

    Näytä lisää