Mobiili

Benefon yltää Australiaan

Julkaistu:

Benefon on aloittanut laitetoimitukset australialaiselle Internav Networkille, joka tuo markkinoille edullisen internet-pohjaisen seuranta- ja hälytyspalvelutuotteen.
Täydennyksenä nykyisille Benefonin telematiikkalaitteiden seurantaan tarkoitetuille ohjelmistotuotteilleen Internav Network on nyt tuonut myyntiin uuden WebViewer -ohjelmiston. Se annetaan asiakkaille ilmaiseksi Benefonin toimittaman henkilökohtaisen hälytyslaitteen ja ajoneuvoyksikön mukana ja tuo näin seuranta- ja hälytysvalvontapalveluiden edut myös pienyritysten ja kuluttajien ulottuville.

WebViewerin toimintoja ovat esimerkiksi liikkuvien kohteiden paikantaminen ja ohjaaminen, viestinvälitys, automaattiset tilannetarkistukset, hätäviestit, reittipisteet ja alueseuranta, lähimmän kohteen tunnistus ja toimintahistoria.

Ajoneuvoyksikkö perustuu Benefon Trackbox -tuotteeseen, joka on antennit, virranhallinnan ja liitynnät yhteen koteloon integroivan rakenteensa ansiosta helppo ja nopea asentaa. Ajoneuvoyksikkö soveltuu hyvin arvokkaan omaisuuden valvontaan eri toimialoilla rakentamisesta auto- ja venevuokraukseen.

Kommentit

    Näytä lisää