Mobiili

Tampere alistettiin Satakunnalle

Julkaistu:

Tampereella perjantaina aloittanut Tampereen Puhelin Oy on Satakunnan Puhelimen tytäryhtiö. Muut omistajat ovat Pohjois-Hämeen Puhelin Oy ja Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy. Kaikki kuuluvat Finnet-ryhmään.
Tampereen Puhelin kohdistaa liiketoimintansa Internetin laajakaistayhteyksiin ja mobiilituotteisiin. Yhtiön tavoitteena on saavuttaa muutamassa vuodessa kymmenen prosentin osuus Pirkanmaan laajakaistamarkkinoista.

Yhtiö markkinoi dna-brandattuja tuotteita. Dna:n internet-yhteydet ovat nyt ensimmäistä kertaa saatavilla Tampereen seudulla. Tutustumistarjouksessaan Tampereen Puhelin tarjoaa dna Laajakaistan ilman avausmaksua. Perinteisen modeemiyhteyden yhtiön asiakkaat saavat pysyvästi ilman alku- ja kuukausimaksuja.

Yhtiö jakelee tuotteitaan kotitalouksille ja pienyrityksille internetin kautta ja internetissä osoitteessa www.tampereenpuhelin.fi ja neljässä omistamassaan dna+-myymälässä. Niistä kolme sijaitsee Tampereen keskustassa ja yksi Nokialla.

Yritysratkaisut Finnet Comilta

Finnetin paluun aloitti noin vuosi sitten yritysratkaisuihin keskittyvä Finnet Com Oy, jolla on toimipisteet pääkaupunkiseudun lisäksi Turussa ja Tampereella. Se tarjoaa yrityksille Finnetin valtakunnallisia puhe-, data-, verkko-, järjestelmä- ja mobiilipalveluita.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tampereen Puhelimen käynnistysvaiheen toimitusjohtajaksi on nimitetty Niku Oravainen, joka on työskennellyt aiemmin muun muassa perustamansa teknologiayhtiö Votek Oy:n toimitusjohtajana. Hallituksen puheenjohtajana toimii Veikko Naire, Satakunnan Puhelimen toimitusjohtaja. Markkinoinnista vastaa FinnetComin markkinointijohtaja Jyrki Rehumäki ja viestinnästä Satakunnan Puhelimen viestintäpäällikkö Sinikka Veneranta.


Kommentit

    Näytä lisää