DNA sulkee Telian city-verkot

Finnet Oy:n, käytännössä matkapuhelinoperaattori DNA Finland Oy:n toukokuinen Telia Finlandin ostaminen alkaa kääntyä käytännön toimiksi, jotka koskevat kaikkia Telia asiakkaita. Suomen 2G Oy:n verkko korvaa Telian city-verkon 8.9.2003 alkaen.

7.8.2003 14:26

Kaikki DNA:n asiakkaiden matkapuhelimet käyttävät jatkossa Suomen 2G Oy:n verkkoa. Telian asiakkaille tämä voi merkitä kuuluvuusalueen muutoksia. Erityisen alttiita muutoksille ovat yksitaajuuspuhelimet.

Telian liittymät siirtyvät vaiheittain käyttämään 2G:n verkossa koko Suomessa. Jatkossa Telian liittymät eivät enää vaihda city-verkosta 2G:n verkkoon tai päinvastoin, kun asiakas liikkuu Suomessa.

DNA on julkaissut omilla ja Telia Finlandin sivuilla uuden hinnoittelun, joissa lähtökohtaisesti minkään palvelun hintaa ei ole nostettu. Puheaika- ja muut mahdolliset liittymäedut säilyvät ennallaan.

Telian sivujen mukaan saattaa city-alueilla näytölle ladattu logo hävitä kokonaan kun Suomen 2G Oy:n verkko on korvannut Telian city-verkon. Käyttäjät voivat tilata tekstiviestillä tilalle uuden operaattorilogon. Toistaiseksi 2G:n verkkoon ei voi tilata värilogoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?