Mobiili

DNA yhtenäistää puheluhintojaan

Julkaistu:

Kesäkuussa toteutuneen Telia Mobile Suomen -yrityskaupan vaikutukset alkavat näkyä heinäkuussa kun Suomen kolmanneksi suurin matkapuhelinoperaattori yhtenäistää DNA:n ja Telian liittymien välisten puheluiden ja tekstiviestien hintoja.
DNA:n ja Telian liittymien väliset puhelut sekä lähetetyt teksti- ja multimediaviestit ovat 1. heinäkuuta 2003 alkaen saman hintaisia kuin liittymien omassa verkossa. Muutos koskee yhtiön mukaan normaalihintaisia liittymien välisiä puheluita ja viestejä.

- DNA:n ja Telian liittymien välisten puheluhintojen yhtenäistäminen on luonnollinen seuraus liiketoimintojemme yhdistymisestä. Tämän myötä useimpien asiakkaidemme puheluhinnat laskevat, hinnan nousua ei aiheudu kenellekään, sanoi DNA:n toimitusjohtaja Ari Tolonen.

Heinäkuun alussa alkaa myös dna-liittymien myynti Telia-myymälöissä. Telia Prepaid -liittymien myynti jatkuu toistaiseksi ennallaan nykyisissä myyntipisteissä.

Finnetin matkaviestinyhtiöt ostivat Telia Mobilen Suomen liiketoiminnot kesäkuun alussa. Kaupan myötä DNA:lla on 700 000 asiakasta ja pitää hallussaan noin 16 prosenttia Suomen matkaviestinmarkkinoista.

Kommentit

    Näytä lisää